• U bent ingelogd als:

Sportief dagboek

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Aanvoerder Elvin Hardeveld is op weg naar de gelijkmaker (1-1) in het duel tussen Geinoord en Oranje Wit. (foto Gerard van Vliet)

Bron: pen.nl/dagboek

Het lijkt er op dat Geinoord definitief de weg omhoog heeft ingeslagen. Na de verrassende zege op koploper Sliedrecht werd nu een verdienstelijk gelijkspel (1-1) afgedwongen tegen middenmoter Oranje Wit uit Dordrecht. De thuisclub had zelfs de beste kansen op de volle buit maar had enkele keren pech met arbitrale beslissingen die in het nadeel van de Geinoord-aanval uitvielen. Zo werd Timo Meerding op weg naar het vijandelijke doel getorpedeerd waar een rode kaart niet zo hebben misstaan.

 

Ook had Geinoord pech toen Joey Heerdes in het strafschopgebied van Oranje Wit werd aangetikt in kansrijke positie en een penalty uitbleef. Sem van Zwieten had ook nog de winnende treffer op zijn schoen maar de jonge invaller miste de rust om de bal tot doelpunt te promoveren. Trainer Charles Loots kon na afloop dan ook tevreden zijn over het vertoonde spel en de inzet van zijn ploeg, maar vond de 1-1 ‘’een te karige beloning gelet op het wedstrijdverloop.’’

 

Dat er uiteindelijk toch een puntje werd overgehouden, dankte Geinoord aan aanvoerder Elvin Hardeveld. De routinier schoot na een half uur raak waardoor de 0-1-achterstand werd weggewerkt. In aanmerking genomen dat de uitwedstrijd tegen deze opponent in november een kansloze 3-0-nederklaag had opgeleverd, kunnen de supporters van Geinoord hopen dat op korte termijn wat wordt geklommen op de ranglijst. Komende zaterdag wacht de streekderby tegen SVL, aan het begin van het seizoen werd nog op Parkhout met 0-1 verloren van de opponent uit Langbroek. 

 

 

Geef een reactie