• U bent ingelogd als:

Media Producties

V.V. De Meern programmaboekje

Elk weekend een glanzend programmaboekje presenteren voor uw supporters, toeschouwers, sponsors en tegenstander? Dat kan!
Sinds kort maken wij het programma boekje voor hoofdklasser V.V. De Meern. Wij kunnen alle voetbalverenigingen dit gratis aanbieden. Wij zorgen voor de verspreiding bij enkele doelgroeplocaties en leveren het 12 tot 16 pagina’s dikke programmaboekje op vrijdag af op de club voorafgaand van elke thuiswedstrijd. Het programmaboekje wordt full-colour afgedrukt. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.
Meer weten?..mail naar: info@rondomvoetbal.nl of bel: 06-14281531

Wist u dat de Rondom Voetbal Studio ook al uw online en offline media kan verzorgen?
Denk hierbij aan: Flyers, brochures, posters, magazines, kranten, advertenties, (Roll-up) banners, reclameborden enzovoorts.

SV Zeist magazine

Een eigen digitaal magazine/vakblad?
Adverteren en reclame maken, zoals we dat de afgelopen 100 jaar deden, heeft zijn langste tijd gehad. Wil je een boodschap onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep, dan moet je meegaan met de nieuwste trends. Ouderwetse, statische websites zijn niet meer van deze tijd, de klant haakt waarschijnlijk af. Ons advies: begin dus gewoon zelf een vakblad!

Wij willen bedrijven een eigen vakblad aanbieden om dynamisch op de eigen website te vertellen wat de mogelijkheden zijn van het bedrijf. De totale kosten van dit digitale vakblad zijn veel lager dan de uitgave van een traditioneel vakblad. Distributie gaat gewoon via internet, verspreiden is niet meer nodig.
Meer weten?..mail naar: info@rondomvoetbal.nl of bel: 06-14281531